неділю, 15 листопада 2015 р.

ВИЖИВАННЯ В УМОВАХ НАДЗВИЧАЙНИХ ЛИХ



 "Думати  швидко - діяти чітко"


     Найвища цінність суспільства – людина, її життя і здоров’я. Необхідно зауважити, що з кожним роком збільшується кількість факторів, що негативно впливають на життя і здоров’я людини. Починаючи з того моменту, як дитина робить перші кроки, вона зазнає впливу небезпечних факторів. Небезпеки підстерігають дитину практично на кожному кроці – удома небезпека йде від електричних, газових приладів, пустощів із сірниками, на вулиці – необережність на дорозі, використання піротехнічних, вибухонебезпечних предметів і т.ін. може призвести до біди.
    У рамках "Тижня знань безпеки життєдіяльності", який тривав з 9 по 13 листопада в усіх навчальних закладах міста , було проведено пізнавальну роботу з дітьми щодо попередження нещасних випадків. Бібліотека Ревівського мікрорайону не залишилася осторонь і 12  листопада запросила учнів молодших класів на "Азбуку безпеки" -  "Виживання  в умовах надзвичайних лих". Бібліотекар  ознайомила з правилами поведінки при ДТП, нагадала як поводитися під час грози, сильного вітру, шквалів, як поводитися на тонкому льоду... Незабаром Новий рік та Різдвяні свята - тож  потрібно дотримуватися  правил пожежної безпеки, а також дотримуватися вимог до новорічних ялинок та ялинкових прикрас, особливо було звернено увагу на обережне поводження з піротехнічними засобами.
    Діти  переглянули відео надзвичайних випадків (потопи, зсуви, землетруси,випадки на воді, пожежі в лісі),присутні активно приймали участь в обговоренні ситуацій при порушення правил поведінки в екстренних випадках.








ПАМ'ЯТАЙ ЗАВЖДИ!!!





Немає коментарів:

Дописати коментар