вівторок, 4 червня 2013 р.

БУДЬ ПИЛЬНИМ, УВАЖНИМ ЗАВЖДИ НА ДОРОЗІ!

  Усі ми живемо в світі, де треба дотримуватись певних норм і правил, в тому числі і правил поведінки на дорозі. Саме дотримання цих правил - це збережене здоров'я та життя людини. Нерідко винуватцями дорожньо-транспортних випадків є самі діти, які граються поблизу доріг, переходять вулицю у невстановлених місцях. неправильно здійснюють посадку в маршрутні транспортні засоби й висадження з них.
   Щоб літній відпочинок для дітей був справді яскравим, безпечним і безтурботним бібліотекарі організували для вихованців  літнього табору "Барвінок" віртуальний урок "Будь пильним, уважним завжди на дорозі!". Бібліотекар розповіла про правила дорожнього руху: облаштування дороги, дію світлофора, дорожні знаки, значення деяких з них. Під час бесіди, розглядання ілюстрацій,  створення ігрових ситуацій дітям надалась можливість запам'ятати та вивчити правила безпечних ігор з м'ячем, катання на роликах, велосипеді поблизу дороги. Навчили дітей, за яким номером можна викликати швидку допомогу, міліцію.
   Діти брали активну участь у бесідах, доводячи тим самим свою обізнаність з правилами безпечної поведінки. Вони охоче  вирішували різні ситуації, які можуть призвести до ДТП, і визначали правильні в них дії. У ході таких бесід діти й самі придумували різні ситуації, в яких можуть опинитися, проігнорувавши правилами безпеки.











 

Немає коментарів:

Дописати коментар