четвер, 28 листопада 2013 р.

КВІТИ НАШОЇ МСЦЕВОСТІ. КВІТИ НА ПІДВІКОННІ

28 листопада двері  бібліотеки привітливо відкрилися для членів клубу за інтересами "Юний натураліст"  на підсумкове занняття за темою «Квіти нашої місцевості. Квіти на підвіконні». Квіти — постійні супутники нашого життя. Вони яск­ріють на клум­бах, на газонах, у кімнаті. Вони на рушниках, скатертинах, серветках. Ними розма­льовували стіни оселі, піч, посуд. Засушені квіти клали за образи як обереги, з них виготовляли різні напої, ліки, відвари. 
  Головною метою заходу було розширити знання дітей не тільки про рослинний світ свого краю, а й уміння вирощувати і доглядати за кімнатними квітами,  формувати естетичні навички, виховувати бережне ставлення до природи.
 Бібліотекар  розповіла  присутнім багато цікавої інформації про квіти, квіти - обереги, розповіла легенди про підсніжники, півонію та царицю квітів - троянду. Діти розгадували загадки та читали вірші українських поетів присвячені квітам.
  Юні любителі природи будуть з нетерпіння чекати нових засідань з новими не менш цікавими темами клубу в наступному році.
  






Немає коментарів:

Дописати коментар