понеділок, 14 листопада 2016 р.

КОЛИ ГОВОРИТЬ ПОЕЗІЯ...

  Літературна скарбниця поетичної  Світловодщини поповнилася новою збіркою віршованих творів нашого земляка, який мешкає в Латвії,   Кость Гавриловича Оверченка. Презентація збірки «Люблю тебе таку, яка ти є…» відбулася цими днями у читальній залі бібліотеки-філії №7.  Презентувала нову збірочку голова літературного обєднання «ЛІТО» Лідія Андріївна Лаврик.  
  Лідія Андріївна ознайомила присутніх з життям та творчістю Кость Оверченка, а потім презентувала нову збірочку поезій. До книжки 95-річного Костя Оверченка увійшли патріотичні вірші, в яких автор веде розмову про наболіле, роздуми про нелегке сьогодення.  Це вірші присвячені рідній Україні, близьким  людям, героям Майдану та бійцям за Незалежність нашої Батьківщини.

  Кожна поетична зустріч – це теплота спілкування, радість від занурення у цілющі джерела поетичного слова, яке єднає всіх, хто прагне до творчих пошуків. Всі запрошені мали змогу переконатися, що ми маємо безсумнівно талановитого земляка, якому дійсно є що сказати. Учасники заходу попросили Лідію Андріївну  передати К. Оверченку найщиріші побажання, доброго здоров’я і творчої наснаги на багато років.










Немає коментарів:

Дописати коментар