понеділок, 4 червня 2018 р.

ВСІ МИ РОДОМ ІЗ ДИТИНСТВА


   Міжнародний День захисту дітей – свято найсвітліше на всій планеті і сонечко всім дітям світить однаково, щоб росли вони здоровими, щасливими, щоб здійснювалися їхні мрії. Це і нагадування всім дорослим про необхідність захищати права юного покоління, зробити все для того, щоб наші діти виросли добрими, світлими, щирими і сердечними.
   Відзначаючи Міжнародний день захисту дітей, працівники бібліотеки  1 червня запросили  учнів пришкільного табору «Барвінок» на  правознавчу  гру - подорож «Яскрава, весела, щаслива, завзята дитинства Планета». Цікавим та насиченим видався захід. Діти дізналися багато цікавого про історію походження свята, про міжнародну організацію ООН, яка прийняла важливий документ під назвою «Конвенція про права дитини». Завдяки презентації «Конвенція ООН прав дитини»  присутні познайомились зі своїми правами в доступній та цікавій формі. Прийняли активну участь в конкурсах, іграх та веселих забавах, зокрема, у конкурсі на кращий малюнок на асфальті на тему «Мої права».
   На заході лунали пісні, щирий радісний  сміх, панував веселий дитячий настрій.  Діти, які були присутні   отримали багаж знань та позитивних емоцій. Та на цьому Свято дитинства не завершилось, адже попереду найулюбленіша пора усіх школярів – літні канікули. Проте, книга влітку не відпочиває, так само, як і бібліотека. Отож, чекаємо на вас щоднини, окрім п’ятниці та суботи. Проводьте з користю свій вільний час. Слідкуйте за анонсами та беріть участь у різноманітних творчих заходах нашої бібліотеки.











Немає коментарів:

Дописати коментар