понеділок, 3 грудня 2018 р.

ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ

  З метою привернення уваги підростаючого покоління до проблем поширення СНІДу, формування толерантного ставлення до людей, що живуть з ВІЛ-інфекцією працівники
бібліотеки  провели час корисних порад " СНІД : подумай про майбутнє - обери життя" присвячений Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом.
 У своїй розповіді бібліотекар  акцентувала увагу на тому, що кожна людина повинна до кінця усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких та рідних від страшної інфекції, толерантно відноситись до ВІЛ-позитивних людей і не забувати, що СНІД може увійти практично в кожен дім, кожну сім’ю.
  Присутні переглянули відеоролик  "СНІД не спить" з якого дізналися про історію виникнення СНІДу,  способи зараження,  наочно побачили   як розповсюджується ВІЧ в організмі людини  та  познайомилися з  простими правилами безпеки.

  День 1-го грудня – це ще одна нагода привернути увагу суспільства до проблем ВІЛ-інфікованих, замислитись над тим, як запобігти поширенню хвороби та згадати про важливість вчасної діагностики ВІЛ та СНІДу.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар