вівторок, 4 червня 2019 р.

ДИТИНСТВА ЧИСТЕ ДЖЕРЕЛО


Щороку в перший день літа 1 червня  відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. 
  З  нагоди  Міжнародного дня захисту дітей  до бібліотеки завітали діти пришкільного  табору «Барвінок», що діє при ЗОШ №9, на годину веселого настрою «Творять діти свято світу, веселково розмаїто».
 Ведуча заходу, бібліотекар Світлана Чолій, ознайомила дітей із історією виникнення свята, про права та обов’язки дітей, що проголошені в Декларації прав дитини, познайомила з проблемами дитинства на планеті.  Також, діти мали можливість переглянути слайд-презентацію про порушення прав дитини у казках та мультфільмах і стати учасником інтерактивної вікторини «Радість дзвінкоголосого дитинства».
  Юні читайлики весело і цікаво провели час, приймаючи участь в  іграх: «Замри!», «Хто швидше?», «Ану відгадай»,а свої художні здібності проявили у конкурсі малюнків «В чистих барвах, як обнова, вся планета кольорова».
 Перегляд літератури «Запрошуємо у цікавий світ книги» презентував захопливі видання про далекі землі, пригоди мандрівників, таємничі явища природи, рідкісних тварин і про безліч іншої інформації, цікавої  юним допитливим книголюбам.
 Любові і уваги до дітей ніколи не буває забагато. Дитинство має бути щасливим. Зігріваймо теплом і ласкою кожне дитяче серце!



















Немає коментарів:

Дописати коментар