середу, 26 лютого 2020 р.

СТИЛЬ ЖИТТЯ - БЕЗ КУРІННЯ

  У бібліотеці вже давно стало доброю традицією запрошувати та зустрічати гостей. Щораз ці зустрічі стають все більш цікавішими. Цього разу до бібліотеки завітали учні загальноосвітньої школи №9, аби вкотре переконатися у тому, що  «Куріння – божевільна справа чи невинна забава» . Саме під такою назвою 26 лютого  цього року відбулося діалогове спілкування з учнями 9-го класу.
  Гості заходу  з цікавістю вслухалися у кожне слово бібліотекаря, яка зазначила, що в умовах сучасного світу тютюнопаління настільки поширилося серед населення нашої планети, що перетворилося у соціальну проблему. Боротьба з цією звичкою з кожним роком набуває все більшого розмаху.
 В ході спілкування підлітки поповнили свої знання і уявлення про негативний вплив тютюнового диму та шкідливих звичок в цілому на організм людини, переглянули відеоролики з доцільності ведення здорового способу життя, обговорили питання відношення молодих людей до процесу куріння. Та головне – вони зрозуміли, що здоров’я є тим чарівним ключем, який відчиняє двері до можливостей прагнути і досягати, мріяти і здійснювати, розвивати себе, окреслювати орієнтири майбутнього.
  « Бережіть себе і свій організм, радійте життю, набувайте хороших звичок, привчайте себе до активного і здорового способу життя,  впевнено крокуйте до «Країни Міцного Здоров'я»  - такими були заключні слова бібліотекаря.








Немає коментарів:

Дописати коментар