вівторок, 29 травня 2012 р.

Футбол крокує по планеті...

Євро-2012 - головна та найгарячіша тема в 2012 році не тільки для України, але й для всього світу. Мільйони футбольних фанатів чекають на 8 червня з великим нетерпінням, тому що саме тоді розпочнеться фінальна частина чемпіонату, яка відбудеться на території України та Польщі.
«Футбол крокує по планеті…» саме під такою назвою24 квітня в бібліотеці – філії №7 пройшла мультимедійна відео подорож для учнів 7 класу ЗОШ №9 приурочена чемпіонату Європи з футболу. Багато цікавого та корисного дізналися діти з відео сюжетів та презентації «З футболом назавжди». Жваво та емоційно учні дискутували та висловлювали свої думкиз приводу гасла«Творимо історію разом»,талісманів – Славка і Славека та яке ж місце посяде Україна на цьогорічному чемпіонаті.
 Надзвичайно захоплююча булавідео екскурсіяпо містам України та Польщі,які будуть господарями Євро -2012. В Україні турнір прийматимуть чотири міста: Київ, Донецьк, Львів і Харків. Право провести ФіналЧемпіонату Європи затверджено за київським НСК «Олімпійський».У Польщі турнір прийматимуть також чотири міста: Варшава, Познань, Ґданськ і Вроцлав. Матч-відкриття прийматиме варшавський «Національний».
Діти визнали, що нашіміста-господаріта стадіони найкращі,найбільше вразивкиївський стадіонНСК «Олімпійський»,який може вимістити70 050 фанатів футболу. Присутні побажали вдачі та перемогинашим футбольним командам.









 
  
  


  



Немає коментарів:

Дописати коментар