вівторок, 29 травня 2012 р.

Дружіть з Правилами Дорожнього руху

Проблема безпеки на дорогах сьогодні надзвичайно актуальна. За останні роки постійно збільшується число жертв дорожньо-транспортних подій. Практично у всіх країнах світу ця проблема стала однією з найважливіших.
25 квітня до бібліотеки – філії №7 завітали учні 3 класу ЗОШ №9 на віртуальний урок«Дружіть з Правилами Дорожнього руху». Головною метою уроку було дати поняття дітям про те, що безпечний шлях – це найкращий шлях до школи,розвивати навички свідомого користування Правилами дорожнього руху та виховати у дітей бажання бути уважними на вулицях і дорогах.
 Діти читали вірші та відгадували загадки про світлофор, пішохідний перехід, дорожні знаки та транспортні засоби. Завдяки сучасній, віртуальній Бабі – Язі,яка не тільки вміє користуватися комп’ютером, але й найкраще звід усіх лісових жителів знає про правила дорожнього руху, діти довідалися про сигнали світлофора,пішохідний перехід, про правила переходу по зебрі, а також лісова жителька зробила акцент на те, що біля дороги категорично забороняється грати. Наприкінці уроку була проведена вікторина завдяки якій діти закріпили свої знання щодо безпеки руху на дорозі.
                                                       


Немає коментарів:

Дописати коментар