вівторок, 12 червня 2012 р.

Вмійте природу любити, кожній стеблині радіти

    5 червня світова громадськість відзначає Всесвітній день навколишнього середовища. Він був заснований Генеральною Асамблеєю ООН в 1972 році і з тих пір відзначається всім світовим співтовариством щорічно. Метою цього свята є привернути увагу суспільства до проблем довкілля і підкреслити гостру необхідність у зміні відношення людини до раціонального використання та відтворення природних ресурсів, а також стимулювати політичний інтерес і відповідні дії.         
    Кожна країна відзначає цей день по-різному, хто вуличними велопробігами, хто «зеленими» концертами з конкурсами творів і плакатів серед молоді, дехто посадкою дерев  та кампаніями по утилізації відходів, а хтось  прибиранням територій свого міста.
    Бібліотека – філія № 7  вирішила  відсвяткувати цей день мандрівкою до лісу разом з  учнями  літнього табору відпочинку «Барвінок», що діє при ЗОСШ №9. Головною  метою мандрівки було розширити знання дітей про різноманітність рослинного та тваринного світу лісу та виховати шанобливе ставлення до навколишнього середовища.





Немає коментарів:

Дописати коментар