вівторок, 21 жовтня 2014 р.

СІМ'Я - КЛЮЧ ДО ЩАСТЯ


20 жовтня старшокласники ЗОШ №9 завітали до бібліотеки філії №7 на зустріч з  начальником Світловодського міськрайонного управління юстиції Наталею Бащук по темі "Сімя - ключ до щастя".
 Наталя Павлівна  розповіла, що побудова сімї – можливо, найголовніша справа на світі. Вона передбачає сумісні зусилля двох індивідуальностей. Щаслива сім’я підтверджує думку про те, що людські почуття – найважливіша цінність. В сімї люди отримують можливість з готовністю ділитися один з одним своїми думками, горем та радістю. Сутність створення життєздатної сім’ї – дати можливість всім її членам зайняти індивідуальне місце, насолоджуватись життям, і результатом такої взаємодії є особистісне зростання всіх членів сім’ї.
Разом зробили невеличкий історичний огляд, і побачили, що на всіх етапах розвитку цивілізації сім’я розглядалась як основна виробнича ланка суспільства. Шляхом поріднення із королями розширювались кордони, вирішувались політичні конфлікти. А зараз заміж не видають, а виходять, не одружують, а одружуються. Зараз основним мотивом, за яким молоді люди вступають до шлюбу , є кохання.
Як не помилитися у виборі супутника життя? Які мають права жінки і чоловіки при одруженні, їхні  права в цивільному шлюбі, нароження дитини,  як  зробити вибір: зберегти сім'ю чи розлучитися - на всі ці питання Наталія Павлівна дала детальні відповіді. 
Під час зустрічі  діти виклали квітку "Сім'я" на пелюстках якої написали,  якою повинна бути їх майбутня сім'я. Будемо мати надію - так буде!!!
Присутні подякували Наталії Павлівні за зустріч та запрошували  ще завітати. 





















Немає коментарів:

Дописати коментар