понеділок, 1 жовтня 2018 р.

ЛЮДИНА З ВЕЛИКОЮ ДУШЕЮ І ТАЛАНТОМ ВЧИТЕЛЯ


 
   28 вересня 2018 року вся Україна відзначила значимий ювілей: 100 років від дня народження видатного українського педагога-гуманіста, ученого зі світовим ім’ям, публіциста, письменника Василя Олександровича Сухомлинського.

    Щоб вшанувати пам'ять людини, яка все своє життя й усе своє велике серце присвятила дітям, та популяризувати її художню творчість, працівники бібліотеки провели день інформації "Мудра людина із щирим серцем".  До уваги користувачів була представлена виставка-персоналія "Педагог з великої літери". Потім було проведено літературну вікторину "Упізнай літературного героя" (за  творами В.Сухомлинського) та літературний кросворд "Твори Василя Сухомлинського". Діти залюбки відповідали на питання вікторини та розгадували кросворд. 

    Під час години літературного читання бібліотекар прочитала та обговорила з читачами оповідання В. Сухомлинського: "Білка і Добра людина","Образливе слово","Чого синичка плаче?","Красиві слова і красиве діло"  та інші. На завершення було проведено конкурс  малюнку "Герої книг В.Сухомлинського очима дітей". Бібліотекарі презентували  буклет "Поради  Василя Сухомлинського для дітей та батьків", запропонували  до уваги присутніх  електронну презентацію "Серце віддаю дітям" та документальний фільм про життя всесвітньо відомого педагога.






Немає коментарів:

Дописати коментар