середу, 20 лютого 2019 р.

ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

День пам'яті Героїв Небесної Сотні відзначається щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року "Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні".
 У бібліотеці пройшла  патріотична хвилина "На варті наших душ Небесна Сотня", під час якої бібліотекар нагадала, що минає ось уже п'ята річниця від тих трагічних подій на Майдані, коли відійшли у вічність найкращі люди України, люди високого духу. Україна оплакує своїх героїв, матері оплакують синів і дочок, діти – батьків. Пролита кров зобов’язує кожного усвідомити відповідальність за долю країни, за її майбутнє. Дуже уважно, із сумом і болем присутні подивилися мультимедійну презентацію "Наша ціль – людське щастя і воля", відеоролик "Пам’яті Небесної Сотні".
 Крім цього, до заходу було організовано виставку-пам'ять "Нескорені, чиї душі на небесах …". Захід пройшов в атмосфері патріотизму та болю за тими, хто не вагаючись, ціною власного життя заплатив за право жити у вільній, демократичній, правовій державі. Почуте і побачене під час зустрічі викликало щирі почуття в учасників. Захід завершився хвилиною мовчання.



 

Немає коментарів:

Дописати коментар