вівторок, 19 березня 2019 р.

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ

  У вінок весняних свят гарно вплітається свято – Всеукраїнський тиждень дитячого читання , прикрашене особливим колоритом – дитячими дзвінкими голосами, сміхом, гумором і книгами.
 На відкриття  тижня  дитячого читання до бібліотеки завітали учні 2-го класу ЗОШ №9 разом з класним керівником Шекер В. М. та бібліотекарем ЗОШ №9 Троян О. Ю. на бібліоекскурсію "Дуже тішаться книжки - завітали дітлахи".

  В ході екскурсії маленькі користувачі дізналися про роботу різних відділів бібліотеки, про послуги та можливості нашого закладу. Школярі познайомилися із правилами користування книгою та бібліотекою, дитячим фондом, а нові терміни "абонемент", "читальний зал", "стелаж", "формуляр" поповнили словниковий  запас другокласників.
 Світло, весело та радісно було в цей день у книгозбірні. Школярі мали можливість зареєструватись у бібліотеці та отримати в користування книги з бібліотечного фонду. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших  користувачів. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар