четвер, 14 березня 2013 р.

ІМ'Я ТАКЕ ПРОСТЕ -ТАРАС, А ВЕЛИЧ І ДУША ГЛИБИННА

    Перші березневі дні на нашій землі пов’язані з іменем Тараса Григоровича Шевченка, його славою, духом,  мудрістю,  любов’ю до України. Кожна річниця від дня народження українського Пророка – то ще одна віха в осягненні його величі, неповторності.
Тарас Шевченко… У кожного він свій. Образ лірика і гнівного бунтаря, поета, художника, просто людини постає перед внутрішнім зором нашого сучасника завдяки поетичним, прозовим і малярським творам митця.
   Цьогоріч в бібліотеці було оформлено виставку одного автора "Твоїм, Тарасе, подихом живемо".  Користувачам було запропоновано видання, які розкривають велич, силу та потужність генія українського народу, різнобарвність палітри його таланту.
   Для учнів 8-го класу ЗОШ №9 організовано літературно - поетичну годину "Ім'я таке просте - Тарас, а  велич і душа глибинна". Під час заходу присутні дізналися багато нового про Тараса Шевченка не тільки, як про поета, прозаїка, драматурга, а також як про прекрасного художника, гравера, живописця. Захід  подарував дітям можливість доторкнутися до величі та багатства творчого і різнобічного таланту Т. Шевченка.











Немає коментарів:

Дописати коментар