понеділок, 21 березня 2016 р.

ЧАСУ МАЛО, ПОРА ОРГАНІЗОВУВАТИ ОСББ

    Відповідно до Закону України, який передбачає реформува-ння житлово-комунального господарства до 1 липня 2016 року мешканці всіх багатоквартирних будинків на загальних зборах повинні визначити, як і ким буде здійснюватися їх подальше управління. При цьому мова йде не тільки про будинок, але і його інфраструктуру: ліфти, прибудинкові території, сходи тощо. Новий закон передбачає, що мешканці будуть балансоутримувачами своїх будинків, а не міська рада як зараз, за винятком тих будинків, де вже створено ОСББ.
    Щоб дізнатися детальніше про створення ОСББ жителі Ревівського мікрорайону зібралися в бібліотеці філії №7 20 березня запросивши депутата міської ради Кучугурного А.Л., щоб детальніше розпитати з чого починати, створювати ОСББ чи краще діждатися керуючої компанії, яку призначуть органи місцевої влади, як бути з тими будинками, що потребують капітального ремонту, як боротися зі злісними боржниками? Питань задавалося дуже багато і Анатолій Леонідович тільки встигав відповідати. Справа нова для нашого міста, але дивлячись на досвід сусідніх міст в яких вже створи-ли ОСББ можна впевнено сказати - треба створювати, треба самим бути хазяйнами у своєму будинку, дворі,вулиці.Одна половина присутніх була "за", а друга вагалася, тож вирішили зустрітися ще раз і  щоб старші по будинку опитали думку мешканців їхніх будинків.

 




      Наприкінці зустрічі Анатолій Леонідович вручив посвідчення - заступника депутата - Бабіну Михайлу Івановичу, побажавши плідної праці для розвитку мікрорайону.


 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар