суботу, 30 квітня 2016 р.

І НІМАЯ ПЕЧАЛЬ НА ВУСТАХ УКРАЇНИ, І НА ВСЬОМУ ПЕЧАТЬ ВІД ГІРКОГО ПОЛИНУ


Результат пошуку зображень за запитом "чорнобильська катастрофа малюнки"
   
   Час невпинно йде вперед, віддаляється чорна дата Чорно-биля, про яку з болем і сльозами згадуємо нині. І хочеться, щоб більше ніколи і ніде у світі не повторилося подібне лихо. 
    Наш земний уклін, довічна вдячність усім тим, хто ризи-куючи своїм здоров'ям і життям, брав участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, відроджував і продовжує відрод-жувати до нового життя обпалену радіацією землю. Священна пам'ять про всенародний подвиг ніколи не зітреться з історії людської, не згасне у віках.
    26 квітня читачам бібліотеки була презентована літературно - книжкова виставка "Чорнобиль - довгий слід трагедії", яка допомогла краще передати біль трагедії. Присутні переглянули фотографії та  спогади наших земляків,  зустрілися з Анатолій Кучугурним, головою Світловодської громадської організації "Всеукраїнське об'єднання ветеранів Чорнобиля", В.С.Щербаковим та О.О.Федоровим нашими земляками ліквідоторима аварії,  які поділилися спогадами  про найжахливішу катастрофу людства.  Наші читачі  уважно слухали гостей і винесли з цієї зустрічі урок відповідальності за своє майбутнє і майбутнє своїх дітей та внуків.




















                        
                        Хай стане мир міцнішим у стократ, 
                        Хай над землею чисте небо буде. 
                        Чорнобиль - попередження, набат, 
                        Його уроків людство не забуде.



Немає коментарів:

Дописати коментар