четвер, 19 червня 2014 р.

КОМП'ЮТЕР - ЦЕ ПРОСТО

     З кожним днем з’являється все більше і більше інформаційних технологій. Удосконалюється комп’ютерне обладнання, з’являється нове програмне забезпечення. Комп’ютерна техніка все швидше входить в наше життя. І ми вже навіть не уявляємо свого майбутнього без неї.
   19 червня користувачі відвідали  Інтернет урок  "Година комп'ютерної грамотності. Комп'ютер - це просто" для того , щоб з'ясувати, хто з присутніх володіє в найбільшій ступені знаннями  та навичками в області комп'ютерних технологій. 
   Розділившись на три команди: "Чайники", "ІТ-ішники" та "Хакери", діти отримавши завдання і негайно приступили до його виконання. В завданнях було три питання - по будові комп'ютера, робота в програмі Word та створення презентацію. На перше питання відповіли швидко, а от робота з текстом йшла повільно, відчувалося, що практики малувато. Третє завдання  - зробити презентацію про спорт - хлопці зробили презентації про  спорт - "Спорт", "Футбол", "Бокс" .
    Кожен  учасник захищав свою команду відповідаючи на додаткові питання - розпізнавали прислів’я, обирали визначення, що відповідає певному слову, відгадували слова, що містять аббревіатури ПК та ДОС. Урок був цікавим, змістовним та пізнавальним. Не  було ні переможців ні переможених - перемогла дружба.
 


























Немає коментарів:

Дописати коментар