неділю, 19 березня 2017 р.

НЕ СТРУШУЙМО ЗДОРОВ’Я В ПОПІЛЬНИЧКУ

 З метою формування у підлітків правильного уявлення про здоровий спосіб життя та  дбайливе ставлення до свого здоро’вя та здоровя  оточуючих  для старшокласників ЗОШ №9 був проведений теметичний захід  «Не струшуймо здоров’я в попільничку». 
Бібліотекар розповіла про шкідливий вплив тютюну на організм людини, яким чином людина починає палити та що її до цього спонукає. Також були наведені вражаючі цифри смертності серед курців, а також показані відеоролики, що мотивують позбавитися цієї шкідливої звички.
Учасники заходу наводили свої аргументи щодо руйнівного впливу паління на організм молодої людини, а невелика частина присутніх зізналася, що вже пробувала палити і не вбачала у цьому особливих загроз для свого здоров’я. 
Але ж приємним залишається  той факт, що останнім часом все більше молодих людей підкреслено негативно ставляться до спиртного та тютюнопаління. Вони орієнтуються на здоровий спосіб життя. Але щоб стати повноцінною, корисною для суспільства особою, треба свій вільний час заповнювати осмисленими заняттями.  
  Під час заходу молодь брала активну участь в обговоренні даної теми та показали неабияку обізнаність.








Немає коментарів:

Дописати коментар