четвер, 9 березня 2017 р.

МИ УКРАЇНЦІ - ВСІ, ОДНА СІМ’Я, ЄДНАЄ НАС ТАРАСОВА ІМ’Я

   В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє, памятає і шанує людство. У перші березневі дні ми знову згадуємо великого сина нашого народу – Тараса Шевченка. 203 рік минув з дня народження поета, проте і нині живе під сонцем України Кобзареве слово, слово великої, непогасної любові до свого народу, своєї землі. Вся творчість Шевченка вчить жити по правді, бачити красу людини в її душевному благородстві й готовності робити іншим добро.
  З нагоди дня народження відомого українського генія Т.Г. Шевченка  в  бібліотеці  організовано виставку - портрет "І голос твій, і пензль твій, і слово". Для експозиції підібрано літературу, що розкриває творчий та життєвий шлях Тараса Григоровича, його спадок як письменника, художника, мислителя і борця за волю України, а також сценарії виховних заходів, присвячених цій визначній особистості, що стала національним символом українства. 
Книжкова виставка призначена допомогти користувачам бібліотеки глибше усвідомити суспільну й художню цінність Шевченкового Слова, поглибити знання про його коротку, трагічну, але в той же час і величну долю та стати інформаційним приводом для зміцнення рівня національної самосвідомості.








Немає коментарів:

Дописати коментар